PU is een veelzijdig materiaal dat zich uitstekend leent voor gebruik in de badkamer. Het is niet alleen waterdicht en slijtvast, maar ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. PU kan gebruikt worden voor zowel wandafwerkingen als vloeren, en biedt een naadloze en moderne uitstraling in elke badkamer.

PU in het kort

PU, oftewel polyurethaan, is een kunststof die zich uitstekend leent voor gebruik in badkamers. PU wordt namelijk veelvuldig toegepast als vloer- en wandafwerking vanwege de waterdichte en slijtvaste eigenschappen. Het materiaal is flexibel en kan goed tegen vocht, waardoor het geschikt is voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens.

Een groot voordeel van PU is dat het geluiddempend werkt. Dit maakt het ideaal voor vloerafwerkingen, omdat het de akoestiek in de badkamer verbetert. Daarnaast is PU ook nog eens comfortabel en warm aan de voeten, wat het ideaal maakt voor in de badkamer.

Wallastic als wandafwerking

Ontdek de nieuwste innovatie op het gebied van wandafwerking: Wallastic. Het is een revolutionaire afwerking speciaal ontworpen voor natte ruimtes. Deze afwerking is gemaakt van een elastische kunsthars waardoor de wanden naadloos en waterdicht zijn. Dit maakt het ideaal voor gebruik in uw badkamer.

  • Duurzaam en kleurvast
  • Elastisch
  • Waterdicht