Onze Microment betonlook vloeren zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar bieden ook een zeer realistische uitstraling van beton. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in diverse tinten en patronen, waardoor je eindeloos kunt variëren en de perfecte vloer kunt kiezen die past bij jouw interieur.

Warm & Duurzaam

Onze Microment betonlook vloeren zijn zeer geschikt voor gebruik met vloerverwarming. De vloer heeft namelijk een hoge warmtegeleiding, waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verdeeld. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele warmte in huis, en bovendien is vloerverwarming een energiezuinige manier van verwarmen.

  • Verkrijgbaar in talloze natuurlijke kleuren
  • Trekt minder stof aan
  • Naadloze overgang van wand en vloer

Jouw droomkleur

Microcement biedt nog meer mogelijke kleuren dan Beton Ciré. Naast de 64 standaardkleuren, kan microcement worden geleverd in iedere beschikbare RAL- of NCS-kleur. Laat je fantasie de vrije loop en droom over de perfecte kleur voor jouw ruimte, dan zorgen wij voor de rest.

Bij Beton Passie hebben we een ruime ervaring in het aanbrengen van Microment betonlook vloeren. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking en een naadloze overgang naar de wanden. Wil je meer informatie over onze Microment betonlook vloeren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.